Bistvene lastnosti blaga, cene, vključno z vsemi davki in drugimi dajatvami ter podatki o načinu plačila in dobave veljajo v trenutku dokončne potrditve naročila na spletni strani www.aed.si . Podatek o roku dobave velja v trenutku dokončne potrditve naročila. V primeru spremembe roka dobave, vas bomo o tem pravočasno obvestili.

Cena izdelka, vrednost DDV-ja (nismo zavezanci za DDV) in strošek poštnine – vse je razvidno v nakupovalni košarici, preden zaključite naročilo. O vseh podatkih vašega spletnega naročila, boste po dokončni potrditvi naročila, obveščeni na vaš e-naslov, ki ste ga navedli v spletni trgovini pri vnosu vaših podatkov. Če obvestila ne prejmete, obstaja možnost, da ste navedli napačen e-naslov. V takem primeru nas kontaktirajte:
– pišete na e-naslov:info@meditra.si
– pokličete na tel. +386 1 510 69 90

2. Dokončna potrditev naročila – naročilo je zaključeno, ko po oddaji spletnega naročila in vnosu vseh podatkov prejmete obvestilo o poslanem naročilu na vaš e-naslov.

3. Možnost spremembe naročila
Naročilo lahko spremenite, tako da pošljete elektronsko sporočilo na naslov info@meditra.si z navedbo številke naročila in spremembami – to sporočilo pošljite v roku ene ure od takrat, ko ste naročilo oddali, sicer obstaja možnost, da smo mi naročilo že realizirali in ga poslali na vaš naslov.

4. Podatki o dostavi in možnosti plačila
Naročene izdelke vam bomo poslali v roku 2-10 dni po povzetju na vaš naslov, ki ste ga navedli ob naročilu. Plačilo blaga je možno po povzetju ali po predračunu. Pri naročilu nad 50,00 EUR je poštnina brezplačna, pri manjšem naročilu do 50,00 EUR pa poštnina znaša 5,00 EUR. Pri plačilu po povzetju zaračuna kurirska služba GLS poštno provizijo za prenos kupnine po njihovem veljavnem ceniku.

Če naročenih izdelkov ne bomo mogli dostaviti v predvidenem času, vas bomo o tem obvestili, pri čemer bomo uporabili vaše kontaktne podatke, ki ste jih navedli ob naročilu.

5. Odstop od nakupa oz. naročila
Kupec vse morebitne odstope od naročila sporoči na naslov: info@aed.si ali s priporočeno pošto na naslov: Meditra d.o.o., Stegne 21c, 1000 Ljubljana, v roku 15 dni od prejema blaga. Rok prične teči po prejemu blaga.

Vsa sprejeta in nepreklicana naročila (naročilu lahko prekličete preko elektronske pošte info@meditra.si v roku ene ure od oddaje naročila) se obravnavajo kot nepreklicana in jih bo podjetje Meditra odpremilo na naročnikov naslov naveden v spletni trgovini.

Potrošnik ima pravico, da v 15-ih dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe oz. naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Edini strošek ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposredni strošek vračila blaga. Blago mora vrniti podjetju najkasneje v 30 dneh od sporočila o odstopu. Blago mora biti nepoškodovano in v nespremenjeni količini.

V primeru vračila vas prosimo, da nas o tem predhodno pisno obvestite. Svoj zahtevek za vrnitev izdelka pošljite na naslov: Meditra d.o.o., Stegne 21c, 1000 Ljubljana ali e-naslov info@meditra.si

Kupnino vam bomo povrnili najkasneje v 30 dneh preko poštne nakaznice ali na vaš bančni račun, ki ga zato v svojem zahtevku tudi navedite.

Za natančnejše informacije o postopku vračila izdelkov pokličite na telefonsko številko +386 1 510 69 90 ali nam pišite na info@meditra.si .

Vračilo blaga ni možno, če je izdelek narejen po navodilih potrošnika in prilagojen njegovim potrebam ali če gre za pokvarjiv izdelek, ki mu je že potekel rok uporabe.

6. Varovanje podatkov
Vsa evidenca naročil, račun kot sklenjena pogodba se nahaja na sedežu podjetja Meditra d.o.o., Stegne 21c, 1000 Ljubljana.

Vsi podatki o uporabnikih, pridobljeni preko spletnega mesta www.aed.si bodo uporabljeni izključno za potrebe poslovanja. Vaši osebni podatki, ki jih trajno vnesete v bazo podatkov ob registraciji, ne bodo posredovani tretjim osebam.

Če niste vajeni nakupovanja v spletni trgovini, lahko izdelke naročite:
– telefonsko vsak dan od 8-16 ure,
– na e-naslov info@meditra.si ali

Če bomo zasedeni, vas bomo v najkrajšem času poklicali nazaj.

 

Zasebnost in piškotki

Varovanje osebnih podatkov
Upravitelj spletne trgovine www.aed.si se pri svojem poslovanju zavzema za korektno in varno uporabo osebnih podatkov.  Osebni podatki, ki jih uporabnik posreduje preko obrazcev na spletnem mestu www.aed.si ali kako drugače (po telefonu, preko e-pošte, idr.), so strogo zaupni in se obravnajo kot zaupne informacije, zato se brez pravne podlage ne bodo posredovali nepooblaščenim tretjim osebam.
Soglasje za obdelavo in varovanje osebnih podatkov
Uporabnik spletnega mesta www.aed.si izrecno soglaša, da se za namen uporabe spletnega mesta in zagotavljanja elektronski storitev, s tem povezanega upravljanja sistema ter obveščanja uporabnika, zbirajo in obdelujejo naslednji osebni podatki uporabnika: osebno ime in naslov uporabnika, elektronski naslov in telefonska številka. Zbirajo se samo podatki potrebni za pravilno izvedbo naših storitev in morebitne dostave izdelkov.
Za potrebe varnosti se izbirajo tudi IP naslovi uporabnikov, ki dostopajo in uporabljajo spletno trgovino www.aed.si.
Za točnost vnešenih podatkov, ki jih je uporabnik navedel pri registraciji v spletno trgovino ali oddaji naročila ne odgovarjamo. Veljajo določbe iz splošnih pogojev.
 
Hramba osebnih podatkov
Podatki, ki jih zbira upravitelj spletnega mesta se hranijo ves čas uporabe elektronskih storitev na spletnem mestu www.aed.si.
Uporabnik lahko zahteva vpogled v svoje osebne podatke ali podatke o obdelavi njegovih osebnih podatkov s strani pooblaščenih oseb s pisno prošnjo, ki jo naslovi na elektronski naslov podjetja Spletna identiteta.
Uporabnik lahko dostopa do svojih podatkov in do podatkov o naročilih ( sklenjenih pogodbah o nakupu na daljavo) tudi s prijavo na spletno stran, v svojem uporabniškem računu.

Omejitve zaradi varstva osebnih podatkov
Zaradi varstva osebnih podatkov se šteje, da identiteta uporabnikov, ki se prijavijo zgolj z uporabo uporabniškega imena in gesla ni ustrezno preverjena.

Komuniciranje na daljavo
Upravitelj spletne trgovine www.aed.si bo z uporabnikom stopil v stik s sredstvi komuniciranja na daljavo (elektronske novice, akcije, popusti ipd.) le če ta temu ne bo izrecno nasprotoval oziroma.  Pri tem bodo elektronska komercialna sporočila kot taka jasno razpoznavna, pošiljatelj bo jasno razviden, pogoji za sprejem posebnih ponudb bodo nedvoumno označeni, hkrati pa bo jasno predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil.

Izjemno razkritje osebnih podatkov
Podatki, ki jih upravitelj spletne trgovine www.aed.si zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če tako določa veljavna zakonodaja oz. v primeru, da je takšno ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi.

Kaj so piškotki?
Piškotek, znan tudi kot HTTP piškotek, je delček informacij, ki jih spletne strani shranijo na uporabnikov spletni brskalnik med brskanjem. Ko uporabnik obišče stran naslednjič, spletni brskalnik posreduje ta delček informacij nazaj spletni strani, ki je to informacijo shranila. Uporablja jih že večina sodobnih spletnih strani.
Sami po sebi piškotki niso škodljivi, saj se uporabljajo za različne namene, in bi bila brez njih uporaba spletnih strani zelo okrnjena. Uporabljajo se za prijavljanje v razne spletne strani z uporabniškim imenom in geslom, shranjevanje košarice v spletnih trgovinah, vodenje statistike obiska spletnih strani, itd.
Piškotki imajo tudi svojo življensko dobo, ki se razlikuje glede na naloge piškotka. Piškotek se lahko shrani za nekaj minut, ur ali celo za neomejen čas.
Zakonsko omejevanje piškotkov je prišlo predvsem zaradi sledenja uporabnikom ter poseganja v njihovo zasebnost brez uporabnikove privolitve. Zato je po novem zakonu potrebno obvestiti uporabnika o piškotkih, ki jih spletna stran uporablja. Več informacij >

Onemogočenje piškotkov
Vi odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku.
Za informacije o nastavitvah za piškotke izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate.
Če piškotke izključite, so lahko nekatere možnosti spletne strani onemogočene.